طريقة عمل فراخ شيش طاووق بالخطوات
فراخ شيش طاووق
المكونات
*5جرام باربكيو
*5جرام توابل فراخ
*1جرام زيت
*5جرام عصير ليمون
*1جرام ثوم
*1معلقة زبادى
*ملح وفلفل ابيض للتطعيم
*45 جرام فلفل الوان
*125 جرام فراخ نيه
طريقة العمل شيش طاووك:
يوضع الخليط فى الخلاط (المسترده والباربكيو وتوابل الفراخ والزيت وعصير الليمون والثوم والزبادى والزعتر والفلفل الابيض والملح)
ويضرب جيدا حتى يمزج مع بعض ثم يوضع على الفراخ والفلفل الالوان مده لا تقل عن 45 دقيقه للاندماج ثم يسوى فى الفرن او على الشوايه او فى طاسه ثم تقدم للاكل
ملحوظه
يمكن عمل الفراخ الشيش ساندوتش باضافة الاتى
عيش فرنساوى يضاف اليه مايونيز من الداخل وخس جوليان ثم يوضع بداخله الخليط المستوى
إرسال تعليق