افضل طرق استيك بقرى بالصلصة بالخطوات
استيك بقرى بالصلصة
المقادير
3 فصوص ثوم مفروم
عصير ليمونة
¼ كوب لبن حليب
كوب ماء
2 معلقة كبيرة دقيق
2 معلقة كبيرة خل
ملح وفلفل اسود (حسب الرغبة )
½ معلقة صغيرة فلفل احمر حار
طريقة التحضير
تتبل قطع اللحم بالملح والفلفل ثم تحمر فى الزيت حتى يتغير لونها ثم تخلط باقى المقادير فى الخلاط الكهربائى .
توضع قطع اللحم فى صنينة وتوضع فوقها الصلصة وتدخل فرن حار لمدة ساعة حتى تتنضج .
إرسال تعليق